Tekil Mesaj gösterimi

Okunmamış 16 Aralık 2014, 15:05   #1
Durumu:
Çevrimdışı
PrensesCe
Ceren'in Annesi
PrensesCe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cok Asik
Üyelik tarihi: 29 Ekim 2014
Şehir: İstanbul
Yaş: 32
Mesajlar: 13.848
Konular: 7672
Beğenilen: 1848
Beğendiği: 2828
www.forumsevgisi.com
Standart Tas Kebabı Tarifi

Tas Kebabı Tarifi

Tas Kebabı

Tas Kebabı Malzemeleri
500 gr. dana kuşbaşı
1 adet kuru soğan
1 adet çarliston biber
2 diş sarımsak
1 adet domates – rendelenmiş
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı un
250 ml et suyu (1,5 su bardağı)
1,5 su bardağı su
Tuz
Karabiber
Tencereye zeytinyağını ilave edin ve kızınca etleri ilave edip her yeri renk alıncaya kadar kavurun.
Sırasıyla biber, soğan ve sarımsağı ekleyin ve soteleyin.
Unu ilave edip kavurmaya devam edin.
Rendelediğiniz domatesi ve domates salçasını ekleyin bir tur çevirin ve et suyunu ve suyu ilave edin.
Suyu tamamen çekmeye yakın etlerin piştiğinden emin olun, pişmemişse biraz daha su ilave edin.
Etler tamamen piştiğinde tuz ve karabiberi ekleyin karıştırın.
________________
Beklentisi olmadan yine de beklemekti bir çayın içine sığdırdıklarım;
Kimi zaman hayaller diye içtiğim,
Kimi zaman gerçekler diye yutkunamadığım...
imza
Alıntı ile Cevapla