ForumSevgisi.Com

  ForumSevgisi.Com > ForumSevgimiz Hanımefendiler > Yemek Tarifleri - Sırlar > Balık ve Deniz Ürünleri


Kerevizli Palamut Pilaki Tarifi


Kerevizli Palamut Pilaki Tarifi

Yemek Tarifleri - Sırlar Kategorisinde ve Balık ve Deniz Ürünleri Forumunda Bulunan Kerevizli Palamut Pilaki Tarifi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Kerevizli Palamut Pilaki Tarifi Kerevizli Palamut Pilaki 2 adet takoz kesilmiş palamut 1 adet kök kereviz 3 adet orta boy ...

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç  Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil

Okunmamış 23 Kasım 2014, 19:55   #1
Durumu:
Çevrimdışı
PrensesCe
Ceren'in Annesi
PrensesCe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cok Asik
Üyelik tarihi: 29 Ekim 2014
Şehir: İstanbul
Yaş: 32
Mesajlar: 13.848
Konular: 7672
Beğenilen: 1848
Beğendiği: 2828
www.forumsevgisi.com
Standart Kerevizli Palamut Pilaki Tarifi

Kerevizli Palamut Pilaki Tarifi

Kerevizli Palamut Pilaki


2 adet takoz kesilmiş palamut
1 adet kök kereviz
3 adet orta boy patates
3 adet havuç
3 adet soğan
3 adet domates
5 diş sarımsak
2 tatlı kaşığı toz şeker
2 tatlı kaşığı toz kimyon
5 bardak su
3 defne yaprağı
1 demet maydanoz
2 adet limon
Yağlı kağıt
Tuz,karabiber
Zeytinyağı
*ön hazırlık olarak
Havuçları küp küp kesin Patatesleri küp küp kesip suda bekletin Kerevizin kökünü küp küp kesip unlu ve limonlu suda bekletin Soğanları piyazlık doğrayın Sarımsakları kabuklarından ayırıp ince ince doğrayın Domateslerin kabuklarını soyun, çekirdeklerini çıkartıp küp küp doğrayın Takoz palamutları tuzlu suda bekletin
*tencerede ısıttığınız zeytinyağına önce soğan ve sarımsakları ilave edip pembeleşinceye kadar çevirin.
*karışıma daha sonra havucu ekleyip biraz dondurun.Domatesleri ekleyin.Domatesler suyunu bırakıp karışım hafif suyunu çekmeye başlarken 5 bardak suyu ekleyin tencerenin ağzını kapatıp 10 dakika kadar kaynatın.
*havuçlar hafif yumuşamışken patates ve kerevizi ekleyin.Tuz karabiber, 1 tepeleme şeker ,defne yaprakları ve 2 kaşık da toz kimyonu ekleyin.
*1 demet maydanozun bıçak ile yapraklarını sıtırın.Kalan kök kısmını iple bağlı vaziyette karışıma atın.
*tencerenin kapağını kapatın ve tüm sebzeler pişene kadar yarım saat orta ateşte kaynatın.
*tencereyi ateşten aldıktan sonra içindeki maydanoz demetini çıkartın ,karışımın yarısı kadarını bir fırın kabına yayın Takoz palamut dilimlerini karışımın üzerine dizin.
*palamutların üzerlerini birer dilim limon ile örtün ve 1 adet limonun suyunu da karışıma ekleyin.tenceredeki karışımın kalanını da üzerlerine dökün.
*ıslattığınız ve sıktığınız yağlı kağıdı fırın kabının üstüne tüm karışımı iyice saracak şekilde kapatın
. *önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında 20-25 dakika kadar pişirin. *büyük bir servis tabağında suyu sos yatağı üzerinde ılık ya da soğuk servis edin.
________________
Beklentisi olmadan yine de beklemekti bir çayın içine sığdırdıklarım;
Kimi zaman hayaller diye içtiğim,
Kimi zaman gerçekler diye yutkunamadığım...
imza
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Etiketler
kerevizli, kerevizli palamut pilaki, palamut, pilaki, tarifi

Seçenekler
Stil


Saat: 15:09

Forum Yasal Uyarı
vBulletin® ile Oluşturuldu
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.

ForumSevgisi.Com Her Hakkı Saklıdır
Tema Tasarım:
Kronik Depresif


Sitemiz bir 'paylaşım' sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabiliyorlar. Bu sebepten ötürü, sitemizdeki mesaj ya da konulardan doğabilecek yasal sorumluluklar o yazıyı paylaşan kullanıcıya aittir ve iletişim adresine mail atıldığı taktirde mesaj ya da konu en fazla 48 saat içerisinde silinecektir.

ankara escort, izmir escort ankara escort, ankara escort bayan, eryaman escort, bursa escort pendik escort, antalya escort,