ForumSevgisi.Com

  ForumSevgisi.Com > ForumSevgimiz Hanımefendiler > Yemek Tarifleri - Sırlar > Et ve Tavuk Yemekleri


Bonfile Sandviç Tarifi


Bonfile Sandviç Tarifi

Yemek Tarifleri - Sırlar Kategorisinde ve Et ve Tavuk Yemekleri Forumunda Bulunan Bonfile Sandviç Tarifi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Bonfile Sandviç Tarifi Bonfile Sandviç Bulabildiğiniz en büyük boy ekmek (tercihen ciabatta gibi sert dış kabuklu ve dayanıklı bir ekmek ...

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç  Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil

Okunmamış 20 Aralık 2014, 19:18   #1
Durumu:
Çevrimdışı
PrensesCe
Ceren'in Annesi
PrensesCe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cok Asik
Üyelik tarihi: 29 Ekim 2014
Şehir: İstanbul
Yaş: 32
Mesajlar: 13.848
Konular: 7672
Beğenilen: 1848
Beğendiği: 2828
www.forumsevgisi.com
Standart Bonfile Sandviç Tarifi

Bonfile Sandviç Tarifi

Bonfile Sandviç

Bulabildiğiniz en büyük boy ekmek (tercihen ciabatta gibi sert dış kabuklu ve dayanıklı bir ekmek daha iyi sonuc verecektir

  • 1 kol bonfile(tercihen 1,5 kilodan fazla olmayan)
  • Dilim Burger peyniri
  • Bebek roka yaprakları
  • 1 çay bardağı zeytinyağ
  • Pul biber,karabiber,kekik
  • 3 adet Kurutulmus domates
    4 adet kırmızı köz biber
    7-8 adet Siyah zeytin
    1 tutam taze Kişniş


* Bonfileyi üzerindeki lifli ve zarlı kısımlar temizlenmiş şekilde tek parça halinde orta ısıtılmış bir yanmaz tavada zeytinyağını ısıtıp dışını mühürleyecek şekilde çevirerek pişirmeye
* Geniş bir tabak yada fırın kabı ya da borcamın içine deniz tuzu , değirmen karabiber , kırmızı pul biber ve taze kekik serpin
* Eti 10 dakika kadar pişirin, dışının iyice piştiğinden emin olunca , tavadaki yağı almadan eti direk az evvel hazırladığınız baharatlı tabağa alın ve çevirerek her tarafını iyice baharatlayın
* Üzerini folyo ile kapatıp bir kenarda bekletin, Folyonun ete değmediğinden emin olun ve 10 dakika kadar dinlendirin
* Mutfak robotuna kurutulmus domates, köz biber çekirdeksiz siyah zeytin, taze kişniş atın, biraz deniz tuzu ve değirmen karabiber ilave edip sebze püresi gibi olana dek çektirin
* Etin folyosunu açıp eti bıçakla verev şekilde dilimleyin , dışı iyi pişkin içi hafif pembe gibi olursa bu en ideal lezzet olacaktır. Tabakta kalan etten suyu sakın harcamayın, bunu sandvic yaparken etin üzerine dökeceğiz
* Ekmeğinizin tabanına sebze püresinden sürün, üzerine bolca roka yaprağı koyun, üzerine etleri dizin , en üste burger peynirini dizin , ekmeğin kapak kısmının içine de kalan püreyi sürün, ve iyice bastırıp, bütün iç malzemelerin özdeşlesmesini sağlayın
________________
Beklentisi olmadan yine de beklemekti bir çayın içine sığdırdıklarım;
Kimi zaman hayaller diye içtiğim,
Kimi zaman gerçekler diye yutkunamadığım...
imza
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Etiketler
bonfile, bonfile sandviç, sandvic, tarifi

Seçenekler
Stil


Saat: 18:13

Forum Yasal Uyarı
vBulletin® ile Oluşturuldu
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.

ForumSevgisi.Com Her Hakkı Saklıdır
Tema Tasarım:
Kronik Depresif


Sitemiz bir 'paylaşım' sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabiliyorlar. Bu sebepten ötürü, sitemizdeki mesaj ya da konulardan doğabilecek yasal sorumluluklar o yazıyı paylaşan kullanıcıya aittir ve iletişim adresine mail atıldığı taktirde mesaj ya da konu en fazla 48 saat içerisinde silinecektir.

ankara escort, izmir escort ankara escort, ankara escort bayan, eryaman escort, bursa escort pendik escort, antalya escort,