ForumSevgisi.Com

  ForumSevgisi.Com > ForumSevgimiz Hanımefendiler > Yemek Tarifleri - Sırlar > Et ve Tavuk Yemekleri


Mantarlı Ve Ispanaklı Sote Tarifi


Mantarlı Ve Ispanaklı Sote Tarifi

Yemek Tarifleri - Sırlar Kategorisinde ve Et ve Tavuk Yemekleri Forumunda Bulunan Mantarlı Ve Ispanaklı Sote Tarifi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Mantarlı Ve Ispanaklı Sote Tarifi Mantarlı Ve Ispanaklı Sote Mantarlı Ve Ispanaklı Sote Malzemeleri ( 2 kişilik / 10 dakika) ...

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç  Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil

Okunmamış 20 Aralık 2014, 19:36   #1
Durumu:
Çevrimdışı
PrensesCe
Ceren'in Annesi
PrensesCe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cok Asik
Üyelik tarihi: 29 Ekim 2014
Şehir: İstanbul
Yaş: 32
Mesajlar: 13.848
Konular: 7672
Beğenilen: 1848
Beğendiği: 2828
www.forumsevgisi.com
Standart Mantarlı Ve Ispanaklı Sote Tarifi

Mantarlı Ve Ispanaklı Sote Tarifi

Mantarlı Ve Ispanaklı Sote

Mantarlı Ve Ispanaklı Sote Malzemeleri ( 2 kişilik / 10 dakika)
1 adet kırmızı soğan
1 diş sarımsak
75 gr trompet mantar
75 gr şantrel mantar
250 gr bonfile
6 adet kornişon turşu
1 avuç dolusu bebek ıspanak
20 gr tereyağ
½ su bardağı kırmızı şarap
Sebze suyu
3-4 çorba kaşığı çiğ krema
Ekstra sızma zeytinyağı
Tuz / Karabiber / Toz chili biberi
Kırmızı soğanı ve sarımsağı ince kıyım fare diş şeklinde doğrayın.
Geniş yapışmaz bir tavayı ısıttıktan sonra zeytinyağı ekleyin, sarımsak ve soğanı renk alana kadar kavurun ve tavadan bir kaba alın.
Aynı tavaya biraz daha zeytinyağı koyup mantarları tek kat olacak şekilde içine atın.
Bonfilenizi iri kuşbaşı parçalar halinde doğrayın, tuz karabiber ve kırmızı chili toz biberi ile harmanlayın.
Mantarlar biraz renk alınca etinizi tavaya atın. Tüm malzemenin tek kat olmasına dikkat edin.
Turşuyu ince doğrayın, bebek ıspanağı doğramadan daha önce kenara ayırdığınız sotelenmiş sarımsak ve soğanla beraber pişen mantar ve bonfilenize aktarın.
Bir küçük tutam tuz ve karabiber ile birlikte yarım bardak sebze suyu da ilave edin.
Üzerine 20 gr tereyağını ve kırmızı şarabı ilave edin. Kırmızı şarabın alkolü alev alıp karışımınızı alevlendirecektir.
Biraz karıştırdıktan sonra üzerine 3-4 kaşık kadar çiğ kremanızı ilave edin, ateşin altını kısın ve 8 hareketi yapar gibi kremayı yemeğinize iyice karıştırın.
Geniş ve derin bir tabak ile servis edin.
NOT:
Mantarlarınızı kurutulmuş şekilde almışsanız, yapmanız gerekn sıcak suda ya da daha iyisi sıcak sebze suyunda onları çözmektir. Bu şekilde mantarınızın tadı sebze suyuna da geçecektir. Yemeğinizde kullandığınız sebze suyu mantarın tadını yemeğinize daha iyi katacaktır.
________________
Beklentisi olmadan yine de beklemekti bir çayın içine sığdırdıklarım;
Kimi zaman hayaller diye içtiğim,
Kimi zaman gerçekler diye yutkunamadığım...
imza
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Etiketler
ispanakli, mantarli, mantarlı ve ispanaklı sote, sote, tarifi

Seçenekler
Stil


Saat: 16:16

Forum Yasal Uyarı
vBulletin® ile Oluşturuldu
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.

ForumSevgisi.Com Her Hakkı Saklıdır
Tema Tasarım:
Kronik Depresif


Sitemiz bir 'paylaşım' sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabiliyorlar. Bu sebepten ötürü, sitemizdeki mesaj ya da konulardan doğabilecek yasal sorumluluklar o yazıyı paylaşan kullanıcıya aittir ve iletişim adresine mail atıldığı taktirde mesaj ya da konu en fazla 48 saat içerisinde silinecektir.

ankara escort, izmir escort ankara escort, ankara escort bayan, eryaman escort, bursa escort pendik escort, antalya escort,