ForumSevgisi.Com

  ForumSevgisi.Com > ForumSevgimiz Hanımefendiler > Yemek Tarifleri - Sırlar > Et ve Tavuk Yemekleri


Püreli Tavuk Kapama Tarifi


Püreli Tavuk Kapama Tarifi

Yemek Tarifleri - Sırlar Kategorisinde ve Et ve Tavuk Yemekleri Forumunda Bulunan Püreli Tavuk Kapama Tarifi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Püreli Tavuk Kapama Tarifi Püreli Tavuk Kapama Püreli Tavuk Kapama Malzemeleri 6-8 adet tavuk kalça – kemiksiz 2 adet soğan ...

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç  Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil

Okunmamış 23 Aralık 2014, 12:35   #1
Durumu:
Çevrimdışı
PrensesCe
Ceren'in Annesi
PrensesCe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cok Asik
Üyelik tarihi: 29 Ekim 2014
Şehir: İstanbul
Yaş: 32
Mesajlar: 13.848
Konular: 7672
Beğenilen: 1848
Beğendiği: 2828
www.forumsevgisi.com
Standart Püreli Tavuk Kapama Tarifi

Püreli Tavuk Kapama Tarifi

Püreli Tavuk Kapama

Püreli Tavuk Kapama Malzemeleri
6-8 adet tavuk kalça – kemiksiz
2 adet soğan
2 diş sarımsak
8-10 adet kültür mantarı
4-5 yaprak fesleğen
1 paket krema ( 200 ml. )
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber

Püresi için Malzemeler
4 adet patates
3 yemek kaşığı tereyağı
2 adet yumurta sarısı
½ yemek kaşığı muskat rendesi
Tuz
Karabiber
Tavuk kalçaları kuşbaşı doğrayın. Bir tavaya zeytinyağı ekleyini yağ ısınınca tavukları ekleyin ve dışları renk alıncaya kadar pişirin.
Tavuklar renk aldıktan sonra yemeklik doğradığınız soğanları ilave edip kavurun.
Soğan yumuşadığında ince doğradığınız mantarları ve sarımsakları ilave edin.
Hepsi yumuşadıktan sonra tuz, karabiber ekleyip, 2 dakika daha pişirin, kenara alın ve ince doğradığınız fesleğen yaprakları ve kremayı ilave edip karıştırın.
Patates püresi için;
Patatesleri haşlayın, soyun ve rendeleyin. Rendeledikten sonra içerisine tuz, karabiber, muskat ve tereyağını ekleyip iyice karıştırın.
Patates püreniz biraz soğuduktan sonra yumurta sarılarını içerisine ekleyip homojen oluncaya kadar karıştırıp sıkma torbasına alın.
Birleştirmek için;
Tavuklu harcınızı fırın kabınıza alın ve üzerine sıkma torbasına aldığınız patates pürenizi dilediğiniz gibi şekil vererek sıkın.
180 derece önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin ve sıcak servis edin.
________________
Beklentisi olmadan yine de beklemekti bir çayın içine sığdırdıklarım;
Kimi zaman hayaller diye içtiğim,
Kimi zaman gerçekler diye yutkunamadığım...
imza
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Etiketler
kapama, pureli, püreli tavuk kapama, tarifi, tavuk

Seçenekler
Stil


Saat: 13:17

Forum Yasal Uyarı
vBulletin® ile Oluşturuldu
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.

ForumSevgisi.Com Her Hakkı Saklıdır
Tema Tasarım:
Kronik Depresif


Sitemiz bir 'paylaşım' sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabiliyorlar. Bu sebepten ötürü, sitemizdeki mesaj ya da konulardan doğabilecek yasal sorumluluklar o yazıyı paylaşan kullanıcıya aittir ve iletişim adresine mail atıldığı taktirde mesaj ya da konu en fazla 48 saat içerisinde silinecektir.

ankara escort, izmir escort ankara escort, ankara escort bayan, eryaman escort, bursa escort pendik escort, antalya escort,