ForumSevgisi.Com

  ForumSevgisi.Com > ForumSevgimiz Hanımefendiler > Yemek Tarifleri - Sırlar > Hamur İşleri


Tuzlu Pasta


Tuzlu Pasta

Yemek Tarifleri - Sırlar Kategorisinde ve Hamur İşleri Forumunda Bulunan Tuzlu Pasta Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Tuzlu Pasta Tuzlu Pasta Malzemeleri Ekmek için Malzemeler 2 su bardağı su 40 gr. yaş maya 3 su bardağı kepek ...

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç  Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil

Okunmamış 12 Ocak 2015, 16:41   #1
Durumu:
Çevrimdışı
Alabora
Öylesine Biri i$te.
Alabora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Eglenceli
Üyelik tarihi: 30 Aralık 2014
Şehir: Heryer
Mesajlar: 1.321
Konular: 925
Beğenilen: 247
Beğendiği: 638
www.forumsevgisi.com
Standart Tuzlu Pasta

Tuzlu Pasta



Tuzlu Pasta Malzemeleri

Ekmek için Malzemeler
2 su bardağı su
40 gr. yaş maya
3 su bardağı kepek unu
1,5 su bardağı beyaz un
2 çay kaşığı tuz
1,5 su bardağı iri kıyılmış ceviz
2 yemek kaşığı zeytinyağı

İç Malzemeler

1 adet patlıcan
1 adet kabak
2-3 adet kırmızı kapya biber
10 adet salatalık turşusu
4-5 yemek kaşığı zeytin ezmesi
15-20 dilim çemensiz pastırma
10 dilim kaşar peyniri
4-5 yemek kaşığı mayonez
300 gr. labne peyniri
200 gr. çeçil peyniri
Ekmek için;
Suyun içerisine mayayı eritin ardından diğer malzemeleri de ekleyip çok iyi yoğurun. Elinize yapışmayacak bir hale geldiğinde tabanı unlanmış kare fırın kabınızın içerisine hamuru alın, elinizle tabana yayın ve 1 saat oda sıcaklığında mayalanmaya bırakın.

Sürenin sonunda ekmeğinizi 180 derecede önceden ısıtılmış fırına atarak 50 dakika pişirin ardından fırından alıp tel bir rafın üzerinde soğumaya bırakın.

İç dolgusu için;

Sebzeleri ince uzun dilimleyin. Izgara tavasında önlü arkalı pişirip kenara alın.

Ekmeğinizi enlemesine yaş pasta yapar gibi 3 eşit parçaya bölün.

Alt katı tezgaha alın ve tabanına zeytin ezmesi sürün, üzerine ızgara sebzeleri yerleştirin.

2. katı sebzelerin üzerine koyun. Üzerine mayonez sürün ve sırasıyla pastırma, kaşar peyniri ve turşuyu yerleştirin. Son olarak 3. Ekmeği üzerine kapatın.

Pastanızın katları hazır olduğunda labne peyniri ile her tarafını kaplayın ve üzerine tel tel ayırdığınız çeçil peyniri ile saçak yaparak servis edin.
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Etiketler
pasta, tuzlu

Seçenekler
Stil


Saat: 05:39

Forum Yasal Uyarı
vBulletin® ile Oluşturuldu
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.

ForumSevgisi.Com Her Hakkı Saklıdır
Tema Tasarım:
Kronik Depresif


Sitemiz bir 'paylaşım' sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabiliyorlar. Bu sebepten ötürü, sitemizdeki mesaj ya da konulardan doğabilecek yasal sorumluluklar o yazıyı paylaşan kullanıcıya aittir ve iletişim adresine mail atıldığı taktirde mesaj ya da konu en fazla 48 saat içerisinde silinecektir.

ankara escort, izmir escort ankara escort, ankara escort bayan, eryaman escort, bursa escort pendik escort, antalya escort,