ForumSevgisi.Com

  ForumSevgisi.Com > ForumSevgimiz Eğitim Bölümü > Yabancı Dil > İngilizce


6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı


6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı

Yabancı Dil Kategorisinde ve İngilizce Forumunda Bulunan 6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> 6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı 6. SINIF İNGİLİZCE 1) A What time is it? B ……………………..(8.20) A) It ...

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç  Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil

Okunmamış 19 Nisan 2016, 13:05   #1
Durumu:
Çevrimdışı
Gülfem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cap Canli
Üyelik tarihi: 22 Şubat 2016
Şehir: Türkiye'li
Mesajlar: 1.594
Konular: 1302
Beğenilen: 717
Beğendiği: 397
www.forumsevgisi.com
Standart 6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı

6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı

6. SINIF İNGİLİZCE

1) A What time is it?
B ……………………..(8.20)

A) It is eight to twenty.
B) It is half past eight.
C) It is a quarter to eight.
D) It is tweny past eight.

2) A What is the day today?
B: ……………….

A) It is Monday.
B) It is on Monday
C) It is at two o’clock on Friday.
D) It is September.

3)- What time is it?( 15:45 )

a) It’s quarter past three a.m
b) It’s a quarter past three p.m
c) It’s a quarter to three p.m
d) It’s a quarter to four p.m

4) It is ……………. the …………. (5th) floor.

a) on/five b) on / fifth
c) in/five d) on/fifty


5) This is …….friend . …….. name is David.
Boşlukları doldurunuz .

A ) our \ My C ) my \ His
B ) my \ It ‘s D ) his \ Our

6) I ‘m Pavarotti. I ‘m from Italy .I’…………….
Boşlukları doldurunuz .
.
A) French C) English
B )Italy D )Italian

7).My parents__________________ shopping at the moment.

a)do b)are c)is do d)does




8)A What is your sister’s name?
B …….name is Kate.

a)Their b)Her c.)It’s d.)His

9)A How old are you?
B I am 12 (……) years old.

a)nineteen b)eight c)sixteen d)twelwe

10)David and I....... friends.

a-)is b-)am c)are d)do

11) Türkan ŞORAY is a famous.........in Turkiye.

a)businessman b)actor c)waiter d)actress

12)What nationality is Hans

a) He is German b) He is Germany
c)He is from Germany d)He’s in Germany

13) Are those cats or dogs?

a) Yes, they are cats b) No they aren’t dogs.They are cats.
c) Those are dogs and cats d) They are cats

14)Are those your…………….?

a)pencils b)pencil c)ruler d)rubber

15) A:Have you got physical education lessons …………..Mondays?
B:Yes, I have

a)in b)at c)on d)over

16)……………there…………..tickets for this night?

a)Is / some b)Some / any c)Are / any d)Are / some

17)Is there…………. worker in the street?


a)some b)any c)a d)an

18)………………a table in my bedroom

a)There are b)This c)There is d)That

19)What time is it? (11:55)

a)It’s five past twelve.
b)It’s five to twelve
c)It’s twelve to five
d)It’s twelve past five

20)What is the day after Sunday?

a) Sunday b)Tuesday c)Monday d)Wednesday

21)Who draws plans for buildings?

a)Engineers b)Nurses c)Architects d)Pilots

22)Our English exam is ………..tuesday

a)in b)at c)on d)up

23) A What time is it?
B 07:20

a)It is half past seven
b)It is fifty past seven
c)It is twenty to seven
d)It is twenty past seven

24) My father……………a doctor

a)am b)is c)are d)do

25)The ninneteenth of May, nineteen nineteen

a)19th March 1929
b)19th May 1919
c)29th May 1919
d)29th May 1999


CEVAP ANAHTARI ( 1/25 )

1 D 11 D 21 A
2 A 12 A 22 C
3 D 13 D 23 D
4 B 14 A 24 B
5 C 15 C 25 B
6 D 16 C
7 B 17 C
8 B 18 C
9 D 19 B
10 C 20 C
________________

Sizin İmza Resimleri Görmeniz İçin Yetkiniz Yok. Lütfen Üye Olun.
imza
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Etiketler
6sinif, anahtari, cevap, ingilizce, soru, testi

Seçenekler
Stil


Saat: 00:25

Forum Yasal Uyarı
vBulletin® ile Oluşturuldu
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.

ForumSevgisi.Com Her Hakkı Saklıdır
Tema Tasarım:
Kronik Depresif


Sitemiz bir 'paylaşım' sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabiliyorlar. Bu sebepten ötürü, sitemizdeki mesaj ya da konulardan doğabilecek yasal sorumluluklar o yazıyı paylaşan kullanıcıya aittir ve iletişim adresine mail atıldığı taktirde mesaj ya da konu en fazla 48 saat içerisinde silinecektir.
escort istanbul escort Avcılar escort Ankara escort Ankara escort Ankara escort Ankara escort Ankara escort porno izle porno izle porno izle altyazılı porno altyazılı porno porno izle ---- escort bayan - ankara escort bayan - ankara escort - istanbul escort