ForumSevgisi.Com

  ForumSevgisi.Com > ForumSevgimiz Eğitim Bölümü > Yabancı Dil > İngilizce


6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı-1


6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı-1

Yabancı Dil Kategorisinde ve İngilizce Forumunda Bulunan 6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı-1 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> 6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı-1 26)We’re Jane and Rose.This is ………..house. a)our b)my c)her d)their 27)Are those motorbikes ...

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç  Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil

Okunmamış 19 Nisan 2016, 13:12   #1
Durumu:
Çevrimdışı
Gülfem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cap Canli
Üyelik tarihi: 22 Şubat 2016
Şehir: Türkiye'li
Mesajlar: 1.594
Konular: 1302
Beğenilen: 717
Beğendiği: 397
www.forumsevgisi.com
Standart 6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı-1

6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı-1

26)We’re Jane and Rose.This is ………..house.

a)our b)my c)her d)their

27)Are those motorbikes or……………?

a)bikesi b)bike c)bike’s d)bikes

28)Is Mary a teacher or a fireman?

a)Mary is a teacher or a fireman
b)He is a teacher
c)She is teacher
d)He is a fireman

29)What are those?

a)They are cars b)They are car
c)Those aren’t cars d)Those is cars

30)Is this a cat?

a)No, it is a cat
b)Yes, it is
c)Yes, they are
d)No, they aren’t

31) A: What is her nationality?
B: …………….Turkish.

a)She is an b)Her is c)She is d)He is a

32)What colors are oranges?

a)They are brown
b)They are green
c)They are yellow
d)They are orange.

33)…………….many sisters have you got?

a)What b)How c)Where d)Which

34) It is a quarter to five

a)7:30 b)4:45 c)5:45 d)5:15

35)She isn’t tall.
She is…………..

a)tall b)old c)young d)short

36) They……………my shoes

a)is b)am c)are isn’t

37) A: What colour is Turkiye’ flag?
B: It’s………………………

a)blue b)white c)red d)red and white

38) A: Where is the cat?
B: The cat is ___________ chair.
a)under
b)between
c)on
d)in front of

39) . _________ Ali and Ahmet_______ a schoolbag?
a)Has / got
b)Got
c)Have
d)Have / got

40)………………….doctors.
a)He is b)She is c)It is d)They are

41)My lunch is ………………….12:30

a)in b)on c)at d)from

42)What time is it? (02:15)

a)It’s a quarter past two
b)It’s half past two
c)It’s a quarter to three
d)It’s two o’clock

43)A: What time is your football match?
B: It’s ………..seven o’clock

a)at b)in c)on d)under

44)Choose the correct sentence

a)That are a boxes
b)These is a box
c)Those are boxes
d)Those are box

45)What time is it? (02:45)

a)It is a quarter past two
b)It is a quarter to two
c)It is a quarter to three
d)It is a quarter past two

46) A: What is the first month of the year?
B: It’s ………………………….

a)December
b)February
c)January
d)May

47) A: What are……………..?
B: …………are computers.

a)these / It b)they / It c)these / They d)those / It

48) What are……………….?

a)that b)this c)these d)it

49) A: ………………………..are you from?
B: …………. am from England

a)How – I b)What – You c)Who – You d)Where- I


50) How ………….. you today?

a) are old c) old is
b) old d) are



CEVAP ANAHTARI ( 26/50 )
26 A 36 C 46 C
27 D 37 D 47 C
28 C 38 C 48 C
29 A 39 D 49 D
30 B 40 D 50 D
31 C 41 C
32 D 42 A
33 B 43 A
34 B 44 C
35 D 45 C
________________

Sizin İmza Resimleri Görmeniz İçin Yetkiniz Yok. Lütfen Üye Olun.
imza
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Etiketler
6sinif, anahtari1, cevap, ingilizce, soru, testi

Seçenekler
Stil


Saat: 12:12

Forum Yasal Uyarı
vBulletin® ile Oluşturuldu
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.

ForumSevgisi.Com Her Hakkı Saklıdır
Tema Tasarım:
Kronik Depresif


Sitemiz bir 'paylaşım' sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabiliyorlar. Bu sebepten ötürü, sitemizdeki mesaj ya da konulardan doğabilecek yasal sorumluluklar o yazıyı paylaşan kullanıcıya aittir ve iletişim adresine mail atıldığı taktirde mesaj ya da konu en fazla 48 saat içerisinde silinecektir.

izmir escort istanbul escort, Ankara escort, Ankara escort, Ankara escort, Ankara escort, porno izle, sex izle, porno izle, escort bayan, ankara escort bayan, ankara escort, istanbul escort, antalya escort,