ForumSevgisi.Com

  ForumSevgisi.Com > ForumSevgimiz Eğitim Bölümü > Yabancı Dil > İngilizce


6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı-2


6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı-2

Yabancı Dil Kategorisinde ve İngilizce Forumunda Bulunan 6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı-2 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> 6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı-2 51)Her name …………Mary a)are b)is c)am d)aren’t 52)Musa and I aren’t ten years ...

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç  Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil

Okunmamış 19 Nisan 2016, 13:17   #1
Durumu:
Çevrimdışı
Gülfem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cap Canli
Üyelik tarihi: 22 Şubat 2016
Şehir: Türkiye'li
Mesajlar: 1.594
Konular: 1302
Beğenilen: 718
Beğendiği: 397
www.forumsevgisi.com
Standart 6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı-2

6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı-2

51)Her name …………Mary

a)are b)is c)am d)aren’t

52)Musa and I aren’t ten years old…………….are nine years old

a)You b)They c)We d)She

53) My father’s son is my ………….

a) brother c) sister
b) uncle d) aunt

54) A lemon is………………..

a) pink c) red
b) yellow d) blue

55)…………..doctors

a)He is b)She is c)It is d)They are

56)My lunch is ………….12:30

a)in b)on c)at d)from

57)……………Ayşe……………on exam tomorrow ?

A)Has – got B)have – have C)have- got D) haven’t –gotç

58)What…………you got in your bag ?

a-has-has b-have-has c- has- have d- have- have

59)There is …….. cheese in the fridge,
but there isn’t ……… butter.

a) a / any b) any / a c) some / any d) some / an
60) There is …… chair in my room, but there
aren’t ………. armchairs.

a) a / any b) any / a c) some / any d) some / an


61)



There is a cat …………..the table.

a)on b)under c)at d)in

62)




Are there any apples in the bowl ?

a)There isn’t any apple in the bowl.
b)There aren’t any apples in the bowl.
c)Yes, there are some apples in the bowl.
d)Yes, there is some apples in the bowl.

63)She is Sibel. …………….. dress is pink.

a) His b) My c)Her d) Your



64) Make the plural form.






a) a baby -- four babies
b) a baby -- for babys
c) a baby -- four babyies
d) a baby -- four babyis

65) …………… has got a radio? Jane has.

a)When b)What c)Whose d)Who

66) A: _________ a sister ?
B: Yes , __________ .

a) Have you got / I have
b) What have you got / she hasn’t
c) Have you got / I haven’t
d) Has she got / I have

67) What …………………………….in your house?

a) have you got b) are you c) is you d) has you got

68) A) ………………………..you in the living room?
B) Yes, I ……………………………………

a) Are / am b) Can / can c) Have / have d) Is / am

69)Tom has got a camera. He ……………. photo.

A)take B)taking C)can take D)can’t take

70) A: ………………………. bottles of fruit juice are there in the fridge?
B: There aren’t ……………………

A)How many / same B)How many / any
C)How much /same D)How much / any

71)Why can’t Jack play tennis?

A)Because he isn’t too ill. B)Because he is too clever.
C)Because he is too young. D)Because he is too tired.


72) A : Our baby ________________ speak
B : Why?
C: Because he is _______________
Fill in the blanks with suitable words?

A)can / too old B)can’t / too young
C)can / too ill D)can’t / too hot

73) A: I am a new student in this school. I have got .…………… friends

A)a B) a few C) much D) a little

74) A: The exam is …… 10:30 …… Monday

A) on \ on B) at \ in C ) in \ at D) at \on

75) A: …………………..butter is there in the fridge?
B: There is some butter in the fridge.

A)How many B) Which C) How much D) What




CEVAP ANAHTARI ( 51/75 )
51 B 61 B 71 D
52 C 62 C 72 B
53 A 63 C 73 B
54 B 64 A 74 D
55 D 65 D 75 C
56 C 66 A
57 A 67 A
58 B 68 A
59 C 69 C
60 A 70 B
________________

Sizin İmza Resimleri Görmeniz İçin Yetkiniz Yok. Lütfen Üye Olun.
imza
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Etiketler
6sinif, anahtari2, cevap, ingilizce, soru, testi

Seçenekler
Stil


Saat: 06:35

Forum Yasal Uyarı
vBulletin® ile Oluşturuldu
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.

ForumSevgisi.Com Her Hakkı Saklıdır
Tema Tasarım:
Kronik Depresif


Sitemiz bir 'paylaşım' sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabiliyorlar. Bu sebepten ötürü, sitemizdeki mesaj ya da konulardan doğabilecek yasal sorumluluklar o yazıyı paylaşan kullanıcıya aittir ve iletişim adresine mail atıldığı taktirde mesaj ya da konu en fazla 48 saat içerisinde silinecektir.

izmir escort istanbul escort, Ankara escort, Ankara escort, Ankara escort, Ankara escort, porno izle, sex izle, porno izle, escort bayan, ankara escort bayan, kayseri escort ankara escort beylikdüzü escort ankara escort, istanbul escort, kayseri escort ankara escort beylikdüzü escort antalya escort,