ForumSevgisi.Com

  ForumSevgisi.Com > ForumSevgimiz Eğitim Bölümü > Yabancı Dil > İngilizce


6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı-3


6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı-3

Yabancı Dil Kategorisinde ve İngilizce Forumunda Bulunan 6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı-3 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> 6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı-3 76)A: …………… is your school number? B : It is 1535. A) Who ...

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç  Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil

Okunmamış 19 Nisan 2016, 13:18   #1
Durumu:
Çevrimdışı
Gülfem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cap Canli
Üyelik tarihi: 22 Şubat 2016
Şehir: Türkiye'li
Mesajlar: 1.594
Konular: 1302
Beğenilen: 718
Beğendiği: 397
www.forumsevgisi.com
Standart 6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı-3

6.Sınıf İngilizce Soru Testi ve Cevap Anahtarı-3

76)A: …………… is your school number?
B : It is 1535.

A) Who B) What C) Whose D) Which

77) Can you play tennis?

A)No, I can. B)Yes, she can. C)No, I can’t. D)Yes, I can’t.



78)Can you touch the ceiling?
- No, I can’t.
- Why not?
- Because it is too __________.

A)high B)heavy C)fat D)hot



79)
KATE JOHN DAVID BOB TOM

I am thirty-five years old. I have got a red jacket and I am very rich.
Who am I?

A) BOB B) TOM C) DAVID D)JOHN

80)Resimdeki mesleklerin ilk harfleriyle oluşan kelimeyi bulunuz.


A) cat B) hot C) fat D) cook

81)How ............ honey is there in the bottle?

A) many B) much C) what D) more

82)I prepared thirty .................... for my son’s birthday party.

A) sandwich B) sandwichs C) sandwiches D) sandwichies

83)Mary and I ................ very hardworking students.

A) am B) are C) have got D) has got

84) How many months are there in a year?

A)Seven B) Six C) Twelve D)Thirty


85)I haven’t got………………….money

A)any B) a C) some D)an

86)____________milk is there in the glass?.

A)how many B)how much C)a few D)a little

87)How many oranges________there in the basket?

A)are B)is C)a few D)a litlle

88)She ___________got a pink dress.

A)is B)have C)has D)are

89) I get up ________6:30 o’clock.

A)on B) in C)under D)at

90)What's the time? 4:15

A) It’s four fifteen. B) It’s quarter to four.
C) It’s quarter to five. D) It’s quarter past five.


91)A: Has Jack got a car?
B: Yes, he ......

A) has B) does C) do D) have

92)Mehmet isn’t fat. He is ................................

A) beautiful B) small C) thin D) thick

93)………..there…………supermarkets in this town?
Yes, there…………one supermarket here.

A)Is / some / a B)Are/ a / a C)Are/ any / is D)Is/ some/ are

94)How much ………….is there in this cake?

A)tomatoes B)sugar C)cake D)shampoo

95)…………………..are there?

A)How much tomatoes B)How many soup
C)How many tomatoes D)How much potatoes
96)Alice: Who is she in front of our house?
Brian: She is my ……………, sister of my mother.

A)aunt B)uncle C)brother D)cousin

97)……………….sugar is there in the bowl?

A)some B)How much C)Any D)How many

98)……………only three chairs in my room

A)They are B)There are C)There is D)It is

99)There aren’t ………….oranges but there are………….apples in the fridge.

A)some / any B)any / some C)some / some D)any / any

100) ………………..any money in the wallet?

A)There are B)There is C)Are there D)Is there




CEVAP ANAHTARI ( 76/100 )
76 B 86 B 96 A
77 C 87 A 97 B
78 A 88 C 98 B
79 B 89 D 99 B
80 A 90 A 100 D
81 B 91 A
82 C 92 C
83 B 93 C
84 C 94 B
85 A 95 C







________________

Sizin İmza Resimleri Görmeniz İçin Yetkiniz Yok. Lütfen Üye Olun.
imza
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Etiketler
6sinif, anahtari3, cevap, ingilizce, soru, testi

Seçenekler
Stil


Saat: 17:41

Forum Yasal Uyarı
vBulletin® ile Oluşturuldu
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.

ForumSevgisi.Com Her Hakkı Saklıdır
Tema Tasarım:
Kronik Depresif


Sitemiz bir 'paylaşım' sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabiliyorlar. Bu sebepten ötürü, sitemizdeki mesaj ya da konulardan doğabilecek yasal sorumluluklar o yazıyı paylaşan kullanıcıya aittir ve iletişim adresine mail atıldığı taktirde mesaj ya da konu en fazla 48 saat içerisinde silinecektir.

izmir escort istanbul escort, ankara escort bayan, ankara escort bayan, kayseri escort ankara escort, istanbul escort, kayseri escort pendik escort, antalya escort,