ForumSevgisi.Com

  ForumSevgisi.Com > ForumSevgimiz Hanımefendiler > Yemek Tarifleri - Sırlar > Pilav Ve Makarna


İç Pilav


İç Pilav

Yemek Tarifleri - Sırlar Kategorisinde ve Pilav Ve Makarna Forumunda Bulunan İç Pilav Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> İç Pilav İç Pilav İç Pilav Malzemeleri 2 su bardağı pirinç 1 tutam yenibahar 1 tutam çam fıstığı 1 tutam ...

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç  Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil

Okunmamış 14 Aralık 2014, 01:12   #1
Durumu:
Çevrimdışı
PrensesCe
Ceren'in Annesi
PrensesCe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cok Asik
Üyelik tarihi: 29 Ekim 2014
Şehir: İstanbul
Yaş: 32
Mesajlar: 13.848
Konular: 7672
Beğenilen: 1848
Beğendiği: 2828
www.forumsevgisi.com
Standart İç Pilav

İç Pilav

İç Pilav


İç Pilav Malzemeleri
2 su bardağı pirinç
1 tutam yenibahar
1 tutam çam fıstığı
1 tutam kuşüzümü
3 su bardağı kaynar su
5-6 dal dereotu
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Yağsız tencereye fıstıkları atıp kavurun, tencerenize tereyağı ve zeytinyağını ekleyin.
Yağ eridiğinde pirinçleri ekleyip kavurun.
Pirinç kavrulduktan sonra baharatları ekleyip kavurun, suyunu verin ve çektiğinde dinlendirin.
________________
Beklentisi olmadan yine de beklemekti bir çayın içine sığdırdıklarım;
Kimi zaman hayaller diye içtiğim,
Kimi zaman gerçekler diye yutkunamadığım...
imza
Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 16 Aralık 2014, 17:26   #2
Durumu:
Çevrimdışı
PrensesCe
Ceren'in Annesi
PrensesCe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cok Asik
Üyelik tarihi: 29 Ekim 2014
Şehir: İstanbul
Yaş: 32
Mesajlar: 13.848
Konular: 7672
Beğenilen: 1848
Beğendiği: 2828
www.forumsevgisi.com
Standart

İç pilav



1 orta boy beyaz soğan
4 avuç baldo pirinci
1 dolu avuç çam fıstığı
1 dolu avuç kuş üzümü
150 gr kuşbaşıdan da küçük doğranmış kuzu ciğeri
75 gr tereyağ
2 dolu tutam tuz
1 tutam karabiber
1 tutam yeni bahar
3 bardak tavuk suyu
1 dolu tutam toz şeker
Dereotu
-pirincinizi üstünü örtecek kadar sıcak su ve 1 dolu tutam tuz ile yarım saat ıslayarak bekletin ve süzdürün -pilavı yapacağınız tencerede çamfıstıkları tereyağında biraz kavurun, fare diş kesilmiş soğanları ekleyin, rengi dönünce ciğeri ilave edin , az kavurduktan sonra pirinci ekleyin ve kavurmaya devam edin -Suyun içinde şişmeye bıraktığınız kuş üzümlerini süzüp, tuz, karabiber, yeni baharı ekleyin -Üstüne tavuk suyunu ekleyin ve şekerini verin, karıştırıp kaynayana kadar tıkırdatın, kaynayınca altını kısıp 10 dakika kadar daha pişirin -Pişince ağzını açıp pirinçleri kırmadan karıştırın ve ağzını kapatıp 5 dakika daha dinlendirin. -İnce kıydığınız maydanozu ekleyip karıştırıp bıldırcın ile birlikte servis edin

________________
Beklentisi olmadan yine de beklemekti bir çayın içine sığdırdıklarım;
Kimi zaman hayaller diye içtiğim,
Kimi zaman gerçekler diye yutkunamadığım...
imza
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Etiketler
iç pilav, pilav

Seçenekler
Stil


Saat: 19:44

Forum Yasal Uyarı
vBulletin® ile Oluşturuldu
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.

ForumSevgisi.Com Her Hakkı Saklıdır
Tema Tasarım:
Kronik Depresif


Sitemiz bir 'paylaşım' sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabiliyorlar. Bu sebepten ötürü, sitemizdeki mesaj ya da konulardan doğabilecek yasal sorumluluklar o yazıyı paylaşan kullanıcıya aittir ve iletişim adresine mail atıldığı taktirde mesaj ya da konu en fazla 48 saat içerisinde silinecektir.

ankara escort, izmir escort ankara escort, ankara escort bayan, eryaman escort, bursa escort pendik escort, antalya escort,