ForumSevgisi.Com

  ForumSevgisi.Com > ForumSevgimiz Hanımefendiler > Yemek Tarifleri - Sırlar

Yemek Tarifleri - Sırlar Yemek Paylaşımlarımız Burada


Sufle Yapmanın Püf Noktaları

Yemek Paylaşımlarımız Burada


Sufle Yapmanın Püf Noktaları

ForumSevgimiz Hanımefendiler Kategorisinde ve Yemek Tarifleri - Sırlar Forumunda Bulunan Sufle Yapmanın Püf Noktaları Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Sufle Yapmanın Püf Noktaları Sufle Yapmanın Püf Noktaları Temiz tutun Kullandığınız tüm malzemelerin temiz ve yağsız olduğundan emin olun. Yağlı ...

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç  Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil

Okunmamış 31 Ekim 2014, 17:26   #1
Durumu:
Çevrimdışı
Cate
Üye
Cate - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Acimasiz
Üyelik tarihi: 26 Ekim 2014
Şehir: -sen gittin herkes ölmeye başladı
Mesajlar: 4.582
Konular: 2467
Beğenilen: 227
Beğendiği: 168
www.forumsevgisi.com
Standart Sufle Yapmanın Püf Noktaları

Sufle Yapmanın Püf Noktaları

Sufle Yapmanın Püf Noktaları
Temiz tutun

Kullandığınız tüm malzemelerin temiz ve yağsız olduğundan emin olun. Yağlı kaşıklar ve kaseler suflenizin kabarmasını engeller, hatta çökmesine sebep olurlar.

Soğumaya bırakın

Sufle, genelde iki bölümden oluşur, çırpılmış yumurta beyazı ve geri kalan ''sosu’’. Bu ''sos’’, genelde eritilmiş tereyağı ve peynirden oluşur. Bu nedenle çırpılmış yumurta beyazına eklemeden önce sosunuzun iyice soğuduğundan emin olun.

Hafif bir dokunuş

Çırpılmış yumurtayı dikkatlice karışımınıza ekleyin ki içerisinde kalması gereken hava miktarını kaybetmeyin. Aksi taktirde sufleniz dümdüz olur. Fakat bütün karışımın iyice karıştığından da emin olmalısınız.

Fırını önceden ısıtın

Sufle karışımı hazırlanır hazırlanmaz, önceden ısıtılmış, fırına konmalıdır.

Nasıl yağlayacağınızı bilin

Yapışmayı önlemek için, sufleleri içine koyacağınız kaseleri oda ısısındaki tereyağı ile fırçalayın ve fırça darbelerinizi yukarı doğru yapın. Bu, suflenizin daha güzel şişmesini sağlayacaktır.

Tutunmasını sağlayın

Suflenin kabarması için bir yere tutunuyor olması gerekir. Bu nedenle kasenin tabanına ve yanlarına ekmek kırıntıları ya da şeker serpiştirin. Tatlı olarak yaptığınız sufle için şekeri kullanmanızı öneririz.

Şapka ekleyin

Suflenizi kabına doldurduktan sonra kenarından başlayarak, bütün etrafına, baş parmağınız ya da bir bıçak yardımıyla bir çizgi çekin. Bu, suflenize bir şapka görünümü kazandıracak ve onun daha iyi kabarmasını ve şeklini korumasını sağlayacaktır.

Bakmak yok

Sufleniz pişerken fırının kapağını açmaktan kaçının. Aksi takdirde oluşan ısı farkı suflenizin kabarmasını engeller.

Hemen servis edin

Sufle bekledikten sonra servis edilecek bir yemek değildir. Suflenizi, daima, fırından çıkarır çıkarmaz servis edin.
________________
aşkın ekimi kasımı olmaz ki.
ılık bir ekim sabahında,
ayaz bir şubat akşamında,
ya da temmuz güneşinde sevemez miyim seni?
severim, hem de çok!
imza
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Etiketler
noktalari, puf, sufle, yapmanin

Seçenekler
Stil


Saat: 13:27

Forum Yasal Uyarı
vBulletin® ile Oluşturuldu
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.

ForumSevgisi.Com Her Hakkı Saklıdır
Tema Tasarım:
Kronik Depresif


Sitemiz bir 'paylaşım' sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabiliyorlar. Bu sebepten ötürü, sitemizdeki mesaj ya da konulardan doğabilecek yasal sorumluluklar o yazıyı paylaşan kullanıcıya aittir ve iletişim adresine mail atıldığı taktirde mesaj ya da konu en fazla 48 saat içerisinde silinecektir.

ankara escort, izmir escort ankara escort, ankara escort bayan, eryaman escort, bursa escort pendik escort, antalya escort,